Äijän keväthuolto

Hyvinvointitapahtumat ja luennot pursuavat naisia, mutta miehet loistavat poissaolollaan. Se ei kuitenkaan tarkoita sitä, että miehet eivät olisi kiinnostuneita omasta hyvinvoinnistaan. Päinvastoin. Asiakkainani on ollut useita miehiä, jotka ovat olleet aidosti kiinnostuneita omasta hyvinvoinnistaan ja janonneet tietoa oikeanlaisesta ravinnosta. Ja sitähän minä olen mieluusti jakanut.

Elämäntapamuutoksen tekeminen on usein haastavaa, mutta jo pienillä muutoksilla voi olla suurta vaikutusta hyvinvointiin. Kysymys on pienistä oivalluksista ja hyvinkin yksinkertaisista asioista, jotka helposti unohtuvat kiireisen arjen keskellä.  Haluankin olla murtamassa myyttiä siitä, että hyvinvointi on vain akkojen vouhotusta.

Olen koutsi Paulan kanssa rakentanut vain ja ainoastaan miehille suunnatun ryhmävalmennuksen Äijän keväthuolto.

Asenne, ajankäyttö ja ateriat katsastukseen

Kyseessä on ryhmävalmennus, joka tarjoaa työkaluja energisempään arkeen ja parkkipaikan pysähtyä ajattelemaan omaa hyvinvointia. Valmennuksen tavoitteena on antaa tukea yksilöllisten muutostarpeiden löytämiseen, muutokseen suunnitteluun ja toteutukseen.

Emme tarjoa pikavoittoja vaan pysäyttäviä oivalluksia ja elämänmittaisia muutoksia omassa kropassa ja pääkopassa.

Kuuden tapaamisen aikana käsitellään aiheita, joilla on myönteistä vaikutusta hyvinvointiin: starttiviivalla huolletaan ajattelua ja asennetta, varikkopysähdyksellä katsastetaan ruokavalio ja ajankäyttö, ja kun tiehen tulee kuoppia, opetellaan hallitsemaan stressiä.

Osallistujat arvioivat omaa hyvinvointiaan, mahdollisia muutostarpeita ja kokeilevat haluttuja muutoksia kotioloissa tapaamiskertojen välillä. Muiden osallistujien vertaistuki on tärkeä osa valmennusta.

Valmennuksen anti kootaan henkilökohtaiseen hyvinvoinnin huoltokirjaan.

Minä ja Paula toimimme Äijän keväthuolto –valmennuksen katsastajina. Katsastusasema sijaitsee Rovaniemen keskustan tuntumassa Yrittäjänaisten kerhotiloissa osoitteessa Vartiokatu 18-22 C.

Valmennukseen otetaan 12 ensimmäistä. Varmista paikkasi ilmoittautumalla Paulalle 30.4. mennessä: Paula Kähkönen, Valmennustalo Tempo, paula@valmennustalotempo.fi, 050 352 2079. Ja toki minultakin saa lisätietoja: tuija@arctickick.com, 050 493 6573

Jos tiedät naapurin Jorman tai työkaveri Peten, joka saattaisi olla asiasta kiinnostunut, niin pistähän linkkivinkkiä menemään!

Jos tykkäsit, jaa myös kavereillesi!

    Ei vielä kommentteja

    Jätä kommenttisi

    Viesti