Asiakkaat

Luennot

Terveysluennoitsija Tuija Kauppinen

Luennolla Tuija ei kaunistele vaan kertoo asiat reippaasti ja reilusti, siten miten hän on asiat omaksunut ja käytännössäkin kokeillut ja varmasti ottaa asioista selvää ilman turhia arvailuja. Hän elää siten kun puhuu elävänsä, joten hän on loistava esimerkki ja tuki kenelle tahansa.

Kerttu Helynen

yrittäjä, Kuntopuro

Terveysluennoitsija Tuija Kauppinen

Lupaus kevyestä, mutta asiasisältöisestä luennosta toteutui. Ihanaa kuunnella asiaa ilman saarnausta! Hyvä, että muistetaan kokonaisuus hifistelyn sijaan.

Akavan erityisalojen aluetapahtuma Rovaniemellä

Terveysluennoitsija Tuija Kauppinen

 

Todella hyvä, maanläheinen, ajankohtainen ja helposti ymmärrettävä luento. Kuvat olivat kiva lisä. Kiitos hyvästä esityksestä!

Stressinhallinnan ABC -luento Lapin ELY-keskuksessa

Ravintovalmennus

Ruokaohjeistus naiselle

Silmäni aukesivat Tuijan kanssa jutellessa monella tavalla. Pidin siitä, että korostettiin ravinnon puhtautta ja kuinka ruuan saa maistumaan hyvältä, jos vain itsellä on viitseliäisyyttä.

Tärkein asia, jonka ymmärsin oli, että opin syömään riittävän usein ja mitä ruoani sisältää. Oikea ateriarytmi ja aterioiden oikea koostaminen pitää energiatasot paljon tasaisempana pitkin päivää ja koko ajan on sellainen olo, että pystyn lähtemään treenaamaan koska vaan.

Mikko Koutaniemi

kilpahiihtäjä

Ruokaohjeistus naiselle

Paljon matkustusta vaativa työ ja muutenkin melko kiireinen työkalenteri oli saanut unohtamaan sen tärkeimmän; ruokavalion. Vaikka tiesin periaatteessa miten ja milloin minun tulisi syödä, Tuijan apu osoittautui minulle korvaamattomaksi. Tarvitsin jonkun ammattilaisen muistuttamaan minua kuinka usein päivässä on syötävä ja mitä jokaiselle aterialle olisi kasattava lautaselleen.

Tuijan oppien myötä olen saanut vuosien jälkeen takaisin terveen nälän tunteen ja sumuisa, uupunut olo on hävinnyt. Entisenä sokeriholistina tuntuu myös uskomattomalta, kuinka Tuijan ohjeiden jälkeen en oikeasti enää halua niin paljon makeaa. Enää ei tarvitse taistella itseään vastaan. Voi vain nauttia hyvästä, laadukkaasta ruoasta.

nainen 33 vuotta

projektipäälliikkö

Näin valitset terveellisemmin kaupassa

Olen kokenut ravintoneuvonnan erittäin hyväksi. Olen saanut  ruokavalioni kuntoon ja oppinut syömään oikeanlaisesti. Tietoa on tullut sopivasti ja annettuja ohjeita on ollut helppo noudattaa.

Nainen 63 vuotta

Näin valitset terveellisemmin kaupassa

Usean vuoden tiukan työrupeaman jälkeen kiloja oli tullut rutkasti ja vatsaa turvotti, väsytti ja oli vaikea tarttua tai innostua asioista. Olin jo jonkin aikaa miettinyt keinoja kohentaa oloa. Selvittelin erilaisia vaihtoehtoja, mutta niistä ei mikään oikein ”kolahtanut”. Sitten tapasin Tuijan. Hän sai minut vakuuttuneeksi siitä, että hyvinvointi on kiinni monipuolisesta ja terveellisestä ravinnosta ja ruokaremontista, jolla oloa saadaan paremmaksi.

Se, että asioita korjattiin pikkuhiljaa (ensin aamiainen), tuntui hyvältä ja sopivalta. Onnellinen olen myös siitä, että voin kala-allergiasta huolimatta syödä Omega-3 kapseleita. Ilman Tuijaa en olisi uskaltanut edes kokeilla. Nyt on kulunut neljä viikkoa ja olo on korjaantunut täysin.

Vatsa on nyt normaali ja kilojakin on hävinnyt kolme. Liikkuminen tuntuu mukavalta, kun jaksaa. Tuijan ohjeiden perusteella on nyt hyvä jatkaa. Tiedän, mitä syödä ja miten itse voin vaikuttaa oloon.

nainen 55 vuotta

Toimittaminen

Loistavaa palautetta Ravintola Rullalta

Meillä Rullassa on ollut alusta asti tärkeätä laadukkaat ja korkealaatuiset raaka-aineet, käsityö ja tuoreus. Tuijan astuessa Rullan taustaremmiin saimme loistavaa lisätukea tuotteellemme myös terveyden kantilta katsottuna. Tuijan kanssa on ollut mukava ja helppo työskennellä ja olemme olleet todella tyytyväisiä hänen tyyliinsä kirjoittaa ja lähestyä aihetta asiantuntevasta mutta kuitenkin rennolla otteella.

Tiina&Marko

Ravintola Rulla

Matkailun ja elämystuotannon OSKE

Tuija on monipuolinen viestinnän ammattilainen, erinomainen tarinankertoja ja hallitsee sisällöntuotannon eri kanaviin. Eri projekteissamme onnistumisen takasivat Tuijan hyvät vuorovaikutustaidot sekä käytännönläheinen ja asiakaslähtöinen ote yhdistettynä kykyyn hahmottaa ja toteuttaa laajojakin kokonaisuuksia yhteistyössä tilaajan kanssa.

AW, ohjelmajohtaja

Matkailun ja elämystuotannon klusteriohjelma (OSKE) 2010-2013

Matkailun tutkimus- ja koulutusinstituutti asiakkaanani

Toimittajana Tuijan suurin vahvuus on taito osata kristallisoida keskeiset asiat tekstimassasta tai puhetulvasta ja esittää ne kohderyhmää kiinnostavasti.

Tekstit ovat selkeitä ja sujuvia riippumatta jutun tyylistä tai tunnelmasta.  Tilaajana minulle oli erittäin tärkeää, että työskentely Tuijan kanssa oli sujuvaa ja luotettavaa, aikataulut pitivät aina.

Sanna Kyyrä, projektipäällikkö

Matkailualan tutkimus- ja koulutusinstituutti