Asiakkaat

Toimittaminen

Loistavaa palautetta Ravintola Rullalta

Meillä Rullassa on ollut alusta asti tärkeätä laadukkaat ja korkealaatuiset raaka-aineet, käsityö ja tuoreus. Tuijan astuessa Rullan taustaremmiin saimme loistavaa lisätukea tuotteellemme myös terveyden kantilta katsottuna. Tuijan kanssa on ollut mukava ja helppo työskennellä ja olemme olleet todella tyytyväisiä hänen tyyliinsä kirjoittaa ja lähestyä aihetta asiantuntevasta mutta kuitenkin rennolla otteella.

Tiina&Marko

Ravintola Rulla

Matkailun ja elämystuotannon OSKE

Tuija on monipuolinen viestinnän ammattilainen, erinomainen tarinankertoja ja hallitsee sisällöntuotannon eri kanaviin. Eri projekteissamme onnistumisen takasivat Tuijan hyvät vuorovaikutustaidot sekä käytännönläheinen ja asiakaslähtöinen ote yhdistettynä kykyyn hahmottaa ja toteuttaa laajojakin kokonaisuuksia yhteistyössä tilaajan kanssa.

AW, ohjelmajohtaja

Matkailun ja elämystuotannon klusteriohjelma (OSKE) 2010-2013

Matkailun tutkimus- ja koulutusinstituutti asiakkaanani

Toimittajana Tuijan suurin vahvuus on taito osata kristallisoida keskeiset asiat tekstimassasta tai puhetulvasta ja esittää ne kohderyhmää kiinnostavasti.

Tekstit ovat selkeitä ja sujuvia riippumatta jutun tyylistä tai tunnelmasta.  Tilaajana minulle oli erittäin tärkeää, että työskentely Tuijan kanssa oli sujuvaa ja luotettavaa, aikataulut pitivät aina.

Sanna Kyyrä, projektipäällikkö

Matkailualan tutkimus- ja koulutusinstituutti

Luennot

Terveysluennoitsija Tuija Kauppinen

Luennolla Tuija ei kaunistele vaan kertoo asiat reippaasti ja reilusti, siten miten hän on asiat omaksunut ja käytännössäkin kokeillut ja varmasti ottaa asioista selvää ilman turhia arvailuja. Hän elää siten kun puhuu elävänsä, joten hän on loistava esimerkki ja tuki kenelle tahansa.

Kerttu Helynen

yrittäjä, Kuntopuro

Terveysluennoitsija Tuija Kauppinen

Lupaus kevyestä, mutta asiasisältöisestä luennosta toteutui. Ihanaa kuunnella asiaa ilman saarnausta! Hyvä, että muistetaan kokonaisuus hifistelyn sijaan.

Akavan erityisalojen aluetapahtuma Rovaniemellä

Terveysluennoitsija Tuija Kauppinen

 

Todella hyvä, maanläheinen, ajankohtainen ja helposti ymmärrettävä luento. Kuvat olivat kiva lisä. Kiitos hyvästä esityksestä!

Stressinhallinnan ABC -luento Lapin ELY-keskuksessa