Valmennus

Ravintovalmennus ilman tiukkaa pipoa

Vatsaa vääntää, sumea on polla, ei oikein tiedä miten päin olla. Suu napsaa, tekee mieli jotain hyvää, mutta parempi järsiä vain kauranjyvää.

Kuulostaako tutulta? Miksi tyytyisit puoliterveyden tilaan ja kieltäisit itseltäsi kaiken hyvän, kun voit sen sijaan voida hyvin ja syödä hyvin? Huono ruokavalio voi olla kuolemaksi, mutta ei terveellisen ruokavalion tarvitse olla kuoleman vakavaa.

Autan sinua matkallasi terveempään ja energisempään elämään tarjoamalla tiukkaa tietoa ja tukea ilman tiukkaa pipoa. En ole kiinnostunut kalorilaskennasta enkä pikadieeteistä. Niitä enemmän minua innoittaa pysyvä elämätapamuutos ja että sinä voit paremmin ja pääset tavoitteesiisi. Valmennusoppini pohjautuvat funktionaaliseen lääketieteeseen, jonka peruspilareina ovat yksilöllisyys, kokonaisvaltaisuus ja kehon tasapaino.

Kartoitan henkilökohtaisen terveystilanteesi alkuhaastattelussa, jonka tukena käytän kyselykaavakkeita, ruokapäiväkirjaa ja tarvittaessa myös laboratoriotestejä. Hoito-ohjelmaa laadittaessa huomioin omat yksilölliset mieltymyksesi ja tavoitteesi. Hoito-ohjelma koostuu ruokavalio,ravintolisä- ja elämäntapasuosituksista. Tarvittaessa ohjaan kääntymään lääkärin puoleen.

Se, että asioita korjattiin pikkuhiljaa (ensin aamiainen), tuntui hyvältä ja sopivalta. Onnellinen olen myös siitä, että voin kala-allergiasta huolimatta syödä Omega-3 kapseleita. Ilman Tuijaa en olisi uskaltanut edes kokeilla. Nyt on kulunut neljä viikkoa ja olo on korjaantunut täysin.”  Muita asiakaspalautteita.

HUOM! Tällä hetkellä minun ei ole mahdollista tarjota henkilökohtaista ravintovalmennusta. Mikäli olet kiinnostunut hyvinvointiluennoista, ota yhteyttä!

KickStartti – ruokavaliokatsastus (60 min)

Sijoita tunti omaan hyvinvointiisi ja tule ruokavaliokatsastukseen! Saat palautetta ja vinkkejä kuinka voit muuttaa ruokatottumuksiasi vastaamaan paremmin tavoitteitasi esimerkiksi painonhallintaa tai vireystilan ylläpitoa ajatellen. Sopii henkilöille, joilla ei ole varsinaisia terveysongelmia.

Ravintokatsastukseen sisältyy:

 • Ruokailutottumusten kartoitus keskustellen
 • Vinkit ruokavalion ja ruokailutottumusten muutoksiin omat tavoitteesi huomioiden

Hinta: 98 euroa

Ruokavaliokatsastus järjestyy myös skypessä.

KickSirkeä – ravintovalmennus

Kärsitkö jatkuvasta tulehduskierteestä, vatsaoireista, kroonisesta väsymyksestä, iho-ongelmista, allergioista, 2-tyypin diabeteksesta, korkeasta verenpaineesta, hormonaalisista ongelmista tai ylipainosta? KickSirkeä on valmennuspaketti, jossa pureudutaan terveysongelmaasi syvällisesti. Tavoitteena on ei enempää eikä vähempää kuin sirkeämpi Sinä!

Ravintovalmennukseen sisältyy:

 • Alkuhaastattelu, jossa kartoitetaan terveystilanteesi kokonaisvaltaisesti
 • Esitietolomakkeiden ja ruokapäiväkirjan läpikäynti
 • Alustavat hoito-ohjeet suullisesti konsultaation aikana
 • Yksilöllinen hoito-ohjelma kirjallisesti konsultaation jälkeen
 • Vinkkejä ruokakauppaan ja reseptejä
 • Sähköpostituki konsultaatioiden välissä

Hinta: Ensimmäinen tapaaminen (1,5 h) 152 euroa. Seurantakäynti (45 min) 75 euroa. Puhelinkonsultaatio (15 min) 22 euroa. Hinnat sisältävät alv 24 %. Seurantakäyntien määrä riippuu tilanteestasi. Usein riittää pari seurantakertaa, mutta joskus tarvitaan useampia, kunnes kehosi saadaan tasapainotettua ja toivomasi tulokset saavutettua.

KickPerhe – ravintovalmennusta koko perheelle

KickPerhe-valmennus toteutetaan samoin periaattein kuin yksilövalmennus, mutta ruokaremontti tehdään kerralla koko perheelle. Tapaamiset voidaan toteuttaa myös asiakkaan kotipöydän ympärillä, jossa keskustelu koko perheen kanssa on luontevaa.

Perhevalmennukseen sisältyy:

 • Alkuhaastattelu, jossa kartoitetaan perheen ruokailutavat ja terveystilanne kokonaisvaltaisesti
 • Alustavat ohjeet suullisesti konsultaation aikana
 • Yksilöllinen ohjeistus kirjallisesti konsultaation jälkeen
 • Vinkkejä ruokakauppaan ja reseptejä
 • Sähköpostituki konsultaatioiden välissä

Ensimmäinen tapaaminen 220 e (1,5 h). Seurantakäynnit 98 e (1 h) Puhelinkonsultaatio (15 min) 22 euroa. Matkakulut Rovaniemen alueella sisältyvät hintaan

KickKauppakassi – yhdessä ruokakauppaan

Lähdetään yhdessä ruokakauppaan! Autan sinua tekemään parempia, omia tavoitteitasi tukevia valintoja kaupan tuoteviidakossa.

Palveluun sisältyy:

 • Alkuhaastattelu, jossa kartoitetaan tavoitteesi
 • Yhteinen ostoskierros (1 h) valitsemassasi ruokakaupassa Rovaniemen alueella.

Hinta: 95 euroa (1 h). Matkakulut Rovaniemen alueella sisältyvät hintaan.

Sirkeämpi Sinä -ryhmävalmennus

Sirkeämpi Sinä – ryhmävalmennusvalmennus auttaa sinua tekemään elämänmittaisia muutoksia askel kerrallaan ilman kieltoja ja sormenheristelyjä. Jo pienillä muutoksilla voi olla suuri vaikutus hyvinvointiisi.

KickTiimi

Ryhmävalmennus, jonka avulla opit rakentamaan oman päivittäisen ravintosi niin, että se tukee kehosi ja mielesi hyvinvointia sekä auttaa kehittymistäsi kaikilla elämän osa-alueilla Saat tietoa ravinnon vaikutuksesta painonhallintaan, vatsan ja ihon hyvinvointiin, vireystilan ylläpitämiseen, ja fyysisen suorituskyvyn tukemiseen. Mukaanviemisiksi saat 10 helppoa vinkkiä kehon pysyvään tasapainoon kaloreita kyttäämättä. Valmennus koostuu luennosta, keskustelusta ja ohjatusta harjoituksesta, jonka avulla toteutat opitut asiat käytännössä.

KickTiimi sisältää:

 • Luennon sisällön ja toteutustavan suunnittelu tilaajan toiveiden mukaisesti.
 • Luennon (1,5 h)
 • Ohjatun harjoituksen ja keskustelun
 • Sähköisen materiaalin, joka tiivistää luennon keskeiset asiat ja sisältää myös kirja- ja linkkivinkkejä lisätiedon lähteille.
 • Matkat Rovaniemen alueella.

Ajan peruuttaminen: 
Peruutus ilmainen hoitoa edeltävänä päivänä. 
Peruuttamaton aika veloitetaan kokonaisuudessaan. KickTiimi peruutus 14 päivää ennen tilaisuutta.

ArcticKick – ravintovalmennus ja ravintoneuvonta, Rovaniemi, Lappi
Ravintovalmentaja Tuija Kauppinen, Google+

 

Ota yhteyttä