Runoileva ravintovalmentaja Tuija Kauppinen esittäytyy

Kun hyvin voin, virkee on polla, vatsaa ei väännä, eikä elämä oo hunnigolla. Kun hyvin voin, on mieli tyyni, stressin koko on pienempi kuin mannaryyni. Kun hyvin voin, kestän elämän myrskyt kuin optimistijolla tuulet ja tyrskyt.

Näillä sanoilla haluan toivottaa sinut tervetulleiksi blogiini, jossa kirjoitan ravinnosta ja sen merkityksestä osana kokonaisvaltaista hyvinvointia. En ole kiinnostunut kalorilaskennasta enkä pikadieeteistä vaan pysyvistä elämäntapamuutoksista, jotka edistävät niin kehon kuin mielen hyvinvointia.

Olen itse laskenut kaloreita ainakin pitkän matematiikan oppimäärän verran ja kammonnut rasvaa seurauksin, jotka aiheuttivat monenlaista hallaa nuoren naisen kehoon. Onneksi en hirttäytynyt omiin harhoihini vaan uskalsin lähteä hakemaan tietoa ja muutosta käsityksiini terveellisestä ruokailusta.

Muutos ei tapahtunut yhdessä yössä vaan vei vuosia. Mutta se kannatti. Kun kehoni sai niitä ravinteita, mitä se oli vuosia kaivannut, se alkoi toimimaan niin kuin ihmiskehon kuuluu toimia. Suurin vaikutus tapahtui kuitenkin korvieni välissä. Uskon vahvasti, että ravinnolla on suuri vaikutus myös mielen tasolla. “Entisessä” kropassani en olisi villeimmissä unissanikaan uskonut ryhtyväni yrittäjäksi.

Rohkaisen myös sinua lähtemään muutoksen tielle. Lähdetään sinne yhdessä!

Haluan tarjoata sinulle sinulle eväitä energiseen elämään. Olenkin koonnut sinulle 8 vinkkiä terveelliseen ja soluja syleilevään ruokailuun. Niiden avulla laitat ruokavaliosi perusasiat kuntoon ja samalla näytät keskisormea kaloreille. (Lupaan palata tähän kaloritietoon myöhemmissä postauksissani).

Tilaa vinkit sähköpostiisi ja laita ne vaikka jääkaapin oveen jääkaappimagneettien, postikorttien ja Lassi ja Leevi –sarjakuvan pätkän seuraksi. (Ainakin meidän jääkaappi on vuorattu näillä J)

Kuulen mielelläni palautettasi: tuija@arctickick.com

Niin ja löydät minut myös Facebookista: www.facebook.com/arctickick

Kirjoittaja Tuija Kauppinen, Google+

 

Jos tykkäsit, jaa myös kavereillesi!

    Ei vielä kommentteja

    Jätä kommenttisi

    Viesti