Sirkeämpi Sinä?

Kaipaatko elämääsi lisää elinvoimaa, vireyttä, jaksamista ja energiaa? Jo pienillä muutoksilla voi olla suuri vaikutus hyvinvointiisi.

Muutos kuulostaa helposti joltain suurelta ja mullistavalta, se saattaa jopa pelottaa, koska asioita joutuu tekemään toisin. Muutosta ei kuitenkaan synny, jos asioita tekee samalla tavalla kun tähän asti. Hyvä uutinen on se, että jo pienillä muutoksilla voi olla suuri vaikutus hyvinvointiisi. Ehkä vielä parempi uutinen on se, että muutos ei tarkoita kituutusta ja kieltämistä vaan hyvien asioiden lisäämistä, jolloin epäedullisia toimintamalleja putoaa pois kuin itsestään.

Syy vai tekosyy?

Olen huomannut hyvin monen asiakkaani kohdalla, että vaikka ihmisellä olisi kaikki tieto siitä, mitä on terveellinen ja itselle sopiva ruokailu, käytännön toteutuksessa sakkaa.

Syyt makeanhimoon, epäsäännölliseen ruokailurytmiin ja muuhun oman hyvinvoinnin laiminlyöntiin saattavat olla hyvin syvällä ja juontua jopa lapsuuteen saakka. Siksi löin hynttyyt yhteen tunnevalmentaja Tiinan kanssa, joka auttaa löytämään syy-seuraussuhteita epäedullisille käyttäytymismalleille kuten juuri esimerkiksi lohtusyömiseen tai sokeririippuvuuteen. Usein emme edes tiedosta käyttäytymisemme syvempää syytä, vaan keksimme ennemminkin tekosyitä.

Yhdessä Tiinan kanssa järjestämme Sirkeämpi Sinä –ryhmävalmennuksen, joka auttaa tekemään pysyviä muutoksia ilman kieltoja ja sormenheristelyjä. Valmennus on tarkoitettu perusterveille ihmisille, jotka eivät kuitenkaan voi hyvin ja kaipaavat apua tasapainon löytämiseen.

Viiden tapaamisen aikana käsitellään aiheita, joilla on myönteistä vaikutusta hyvinvointiisi.

• Opit karsimaan kalenteristasi turhuudet ja löytämään enemmän aikaa omaan hyvinvointiisi
• Opit käymään kaupassa tietoisten valintojen kanssa ja säästät samalla aikaa ja rahaa
• Opit syömään itsellesi sopivaa ruokaa kaloreita kyttäämättä ja herkkuja unohtamatta
• Opit kuuntelemaan kehosi viestejä
• Opit tunnistamaan ja hallitsemaan tunteitasi

Saat siis aimo annoksen eväitä energiseen elämään ja yksilöllisen ruokavalion rakentamiseen, stressin hallintaan ja kehon ja mielen puhdistamiseen. Tapaamiskertojen välillä saat kotitehtäviä, jotka auttavat sinua kohti tavoitettasi askel kerrallaan.

Jotta sinun ei tarvitsisi ostaa sikaa säkissä, tule mukaan ilmaiseen infotilaisuuteen , jossa annamme 5 vinkkiä kehon ja mielen tasapainoon.  Kuulet myös tarkemmin mistä Sirkeämpi Sinä -valmennuksessa on kyse. Järjestämme infon maanantaina 7.9. klo 18-19 Rovakatu 26 A 15, 3 krs. 

Jos tiedät naapurin Pirkon tai työkaverisi Pertin, joka saattaisi olla asiasta kiinnostunut, niin pistähän linkkivinkkiä menemään!

Jos tykkäsit, jaa myös kavereillesi!

    Ei vielä kommentteja

    Jätä kommenttisi

    Viesti