Tuijan tarina

Ravintovalmentaja ja vapaa toimittaja Tuija Kauppinen

Ravintovalmentaja, tekstin tuottaja, FM, tallaamattomien polkujen kulkija, vaimo

Olen ravintovalmentaja ja viestinnän ammattilainen vuosimallia 1973. Intohimojani ovat mieltä ja kehoa syleilevä ravinto sekä viihdyttävä ja vaikuttava teksti, josta ottaa tolkkua.

Kynäily minulta on sujunut jo ala-asteen äidinkielen tunneilla. Viestintää olen tehnyt työkseni 15 vuoden ajan freelance-toimittajana sekä markkinointi- ja viestintäpäällikön tehtävissä. Matkailu, retkeily, ravitsemus ja kokonaisvaltainen hyvinvointi ovat aihealueita, joista kynäilen muikeimmat artikkelit. Teen myös kielenhuoltoa ja editointia.

Ruuan kanssa on mennyt välillä oman terveyden kanssa leikkimiseksi. Vasta kolmekymppisenä ymmärsin, kuinka minun pitää syödä voidakseni hyvin ja nyt haluan jakaa sitä tietoa myös muille.

Ravintovalmentajaksi

Kouluttauduin Ravintovalmentajaksi Lapin Urheiluopistossa ja Diplomiravintoneuvojaksi Suomen Terveysopisto Saluksessa. Salus on yksi harvoista suomalaisista koulutusinstituutioista, joka kouluttaa funktionaaliseen lääketieteeseen perehtyneitä ammattilaisia. Funktionaalinen lääketiede on kokonaisvaltainen ote sairauksien ehkäisyyn ja hoitoon.

Ravintotottumusten muutos on muuttanut elämääni monella tasolla. Nyt haluan auttaa myös sinua tiellä energisempään elämään sekä tuottaa napakkaa tekstiä lukijoillesi.

Yrittäjäksi

Yritykseni nimi ArcticKick juontaa juurensa vuoteen 2008, kun Rovaniemellä koettiin potkukelkkailun hurmaa kokonaisen viikonlopun ajan ArcticKick-potkukelkkailutapahtumassa. Järjestin tapahtuman yhdessä HurmaGroupin Katrin ja parin muun aktiivipotkukelkkailijan kanssa.

Tuo tapahtuma on jäänyt historiaan, mutta Lapin luonto ja sen antama energia ovat jättäneet pysyvän jäljen pohjoiskarjalaistyttöön.

Yrittämisen vauhtiin päästyäni, lähdin mukaan myös toiseen yritykseen. Arctic Warriors Oy valmistaa Lapin tutkitusti puhtaista ja vahvoista yrteistä kotimaisia superfood-tuotteita.

Jos etsit hyvinvointiluennoitsijaa, joka ei turruta kuulijoitaan kalvosulkeisiin, tai ammattimaista kirjoittajaa printiin tai verkkoon,  ota yhteyttä!

 

Ota yhteyttä

Olen

Luova
Etsin ratkaisuja siihen, ettei ravintovalmennus tunnu terveysterrorismilta eikä teksti maistu paperilta.
Yksilöllinen
Etsin juuri sinun tarpeisiisi sopivan parhaan ratkaisun.
Luotettava
Teen sen minkä lupaan, enkä lupaile liikoja.