Tolkullisen tekstin tuottaja ja hyvinvoinnin monitoiminainen

Ravintovalmentaja ja vapaa toimittaja Tuija Kauppinen

Olen viestinnän ammattilainen vuosimallia 1973. Intohimojani ovat viihdyttävä ja vaikuttava teksti, josta ottaa tolkkua sekä ihmisen kokonaisvaltainen hyvinvointi.

Kynäily minulta on sujunut jo ala-asteen äidinkielen tunneilla. Viestintää olen tehnyt työkseni 25 vuoden ajan freelance-toimittajana sekä markkinointi- ja viestintäpäällikön tehtävissä. Matkailu, retkeily, luonto ja kokonaisvaltainen hyvinvointi ovat aihealueita, joista kynäilen muikeimmat artikkelit. Teen myös kielenhuoltoa ja editointia.

Yrittäjäksi

Yritykseni nimi ArcticKick juontaa juurensa vuoteen 2008, kun Rovaniemellä koettiin potkukelkkailun hurmaa kokonaisen viikonlopun ajan ArcticKick-potkukelkkailutapahtumassa.
Tuo tapahtuma on jäänyt historiaan, mutta Lapin luonto ja sen antama energia ovat jättäneet pysyvän jäljen pohjoiskarjalaistyttöön.

Yrittämisen vauhtiin päästyäni, lähdin mukaan myös toiseen yritykseen. Arctic Warriors Oy valmistaa Lapin tutkitusti puhtaista ja vahvoista yrteistä ja marjoista kotimaisia superfood-tuotteita.

Jos etsit ammattimaista sisällöntuottajaa printtiin tai verkkoon tai hyvinvointiluennoitsijaa, joka ei turruta kuulijoitaan kalvosulkeisiin, ota yhteyttä!

 

Ota yhteyttä

Olen

Luova
Etsin ratkaisuja siihen, ettei teksti maistu paperilta.
Yksilöllinen
Etsin juuri sinun tarpeisiisi sopivan parhaan ratkaisun.
Luotettava
Teen sen minkä lupaan, enkä lupaile liikoja.