fbpx

Ilmainen näyte kirjasta Joutilaita kilometrejä

+ erikoistarjous

Miten poljetaan joutilaasti Etelä-Amerikan halki lähes 18 000 kilometriä?

”Pyörämatka on kuin elämä pienoiskoossa: on ylä- ja alamäkiä, kartalla pysymistä ja harhapolkuja, mutaan juuttumista ja montusta nousemista, huipulle pääsemisen tuskaa ja riemua, onnen ja kärsimyksen hetkiä, ponnistelua ja kevyttä liitoa, hyviä ja huonoja päiviä.”

Toteutin 2022-2023 puolisoni kanssa pitkäaikaisen unelmani ja pyöräilin Etelä-Amerikan halki. Matka vei Kolumbiasta Ecuadorin kautta Peruun ja Chilen rannikolta Atacaman autiomaan läpi aina Patagonian tuulisille tasangoille Tulimaahan ja edelleen Uruguayhin, Paraguayhin ja Atlantin rannalle Brasiliaan.

Kirjoitin tästä aikuiselämäni parhaasta vuodesta kirjan Joutilaita kilometrejä. Se on hikisen realistinen kertomus pitkän pyörämatkan tuskasta, hurmiosta ja huimasta seikkailuista läpi vuorten ja vaarojen.

tuija kauppinen kolumbia

Arvostelut 5/5 ⭐⭐⭐⭐⭐

Todettakoon heti alkuun, että Tuija Kauppisen kirja on paras suomalainen pyörämatkakirja aikoihin, tai oikeastaan paras suomalainen matkakirja aikoihin.

En juurikaan harrasta kirjojen lukemista, tämän aloitettuani en saada lopetettua lukemista, niin mielenkiintoista ja hyvää kerrontaa oli.

Lyhyesti sanottuna, loisto-opus.

Kirja on saanut lukijoiltaan muitakin uskomattoman hyviä arvosteluja. Tutustu arvosteluihin.

Kirja on kirjoitettu Sinulle, joka

  • haaveilet omasta pyörämatkasta ja haet tietoa ja inspiraatiota kokeneilta pyöräilijöiltä
  • haaveilet omasta isosta irtiotostasi
  • nautit lukea värikkäitä matkakertomuksia turvallisesti oman sohvan nurkassa
  • et halua rajata maailmaasi kauniisiin kuviin ja naminami-tarinoihin Instagramissa

Älä hanki tätä kirjaa, jos

  • etsit matkaopasta täynnä lomanviettovinkkejä ja kauniita lomakuvia
  • kaipaat tietokirjaa, jossa syväluodataan Etelä-Amerikan maiden historiaa, politiikkaa, luontoa tai yhteiskunnallisia ilmiöitä

Osta kirja heti, jos

  • haaveilet omasta isosta seikkailustasi
  • olet kiinnostunut tutustumaan tavalliseen eteläamerikkalaiseen elämänmenoon turistirysien ulkopuolella
  • haluat tyydyttää uteliaisuuttasi siitä, mitä meillä oli mukana pyörälaukuissamme, kuinka paljon käytimme rahaa ja kuinka hoidimme parisuhdettamme matkan aikana
  • uskallat kyseenalaistaa omat luutuneet ajatusmallisi siitä, miksi juuri nyt ei ole aika mennä kohti omia unelmiasi

Osaanko kirjoittaa?

Olen kirjoittanut julkisesti 25 vuoden ajan mm. Retki-lehteen, mutta en koskaan aikaisemmin kirjaa. Tiedän, esikoiskirjailijan teksti voi olla tuskallista luettavaa. Siksi tarjoan sinulle 23 ensimmäistä sivua ilmaisena lukunäytteenä. Ole hyvä!

Tilaa Joutilaita kilometrejä suoraan kirjoittajalta.

Tilaa kirja Joutilaita kilometrejä - kirja.

Nyt erikoistarjouksessa koodilla POLKIJA,
voimassa vain hetken.

Joutilaita kilometrejä – polkupyörällä Etelä-Amerikan halki on viihdyttävä, inspiroiva ja ajatuksia herättävä nojatuoliseikkailu, jonka kautta pääset seuraamaan eteläamerikkalaista elämänmenoa tangon takaa. Elämänmakuista tekstiä täydentävät upeat valokuvat.

Kirja tarjoaa runsaasti hyödyllisiä käytännön vinkkejä pyöräretkeilystä kiinnostuneille. Reittikartta, varusteluettelo, inspiroivat Instagram-tilit ja tilastot reitin varrelta auttavat oman pyöräretkesi suunnittelussa.

Pidä kuitenkin kiirettä, sillä tarjous on voimassa vain hetken.