fbpx

Joutilaita kilometrejä – polkupyörällä Etelä-Amerikan halki, kirja

31,90 

Lähes 18 000 kilometriä. 8 maata. 452 päivää. Armottomia ylämäkiä. Jäätävää hellettä. Tylsistyttävää tasamaata. Tuulta, joka paiskaa pyöräilijän kumoon. Perässä juoksevia irtokoiria. Jaksamista koettelevia terveysongelmia. Tavallisten ihmisten tarinoita, jotka avaavat Etelä-Amerikkaan näkökulmia, joita et ehkä ole tullut edes ajatelleeksi.

Joutilaita kilometrejä – polkupyörällä Etelä-Amerikan halki on viihdyttävä, inspiroiva ja ajatuksia herättävä nojatuoliseikkailu, jota täydentävät upeat kuvat matkan varrelta.

Kirja tarjoaa runsaasti hyödyllisiä käytännön vinkkejä pyöräretkeilystä kiinnostuneille. Reittikartta, varusteluettelo, inspiroivat Instagram-tilit ja tilastot reitin varrelta auttavat oman pyöräretkesi suunnittelussa.

Kirjan on kirjoittanut Tuija Kauppinen.

Kirja julkaistaan helmikuussa 2024. Ennakkotilaajan etuna saat maistiaisina tekstinäytteen kirjasta sähköpostiisi tammikuussa ja välittömästi tilauksen jälkeen printattavan tai lähetettävän kortin, jonka voit lähettää lahjan saajalle. Painettu kirja postitetaan viikolla 9 upean Joutilaat kilometrit -kirjanmerkin ja signeerauksen kera.

Postimaksut Suomeen aina vain 5,90€. Voit tilata kirjan myös ulkomaille.

- +
Tuotetunnus (SKU): 0001 Osastot: , , Avainsanat tuotteelle , , Varasto: varastossa

Kuvaus

Joutilaita kilometrejä

Hyppää kyytiin! Joutilaita kilometrejä – polkupyörällä halki Etelä-Amerikan vie sinut seikkailulle, jossa kierretään tunnetut matkakohteet kaukaa. Sen sijaan pääset näkemään tavallista eteläamerikkalaista elämänmenoa todella läheltä ja opit ehkä jotain uutta tästä kiehtovasta maanosasta.

Matka, josta unelmoimme yli kymmenen vuotta, alkaa Kolumbiasta Karibianmeren rannalta, seurailee Andien vuorijonoa Argentiinan eteläkärkeen ja jatkuu kuumalle kierrokselle pitkin Atlantin rantaa. Kohtaamme karmeaa tuulta, perässä juoksevia irtokoiria, armottomia ylämäkiä, jäätävää hellettä, tylsistyttävää tasamaata, jaksamista koettelevia terveysongelmia, mutta ennen kaikkea ihmisiä, joiden tarinat koskettavat.

Olen kokenut pyörämatkailija, joka ei ole kiinnostunut varuste- ja pyörähifistelystä kuin ympäröivästä maailmasta tangon takana ja siitä, mitä se aiheuttaa omien korvien välissä. Kerron kirjassa häpeilemättä siitä, millaisia ennakkoluuloja ja yllättäviä puolia löysin itsestäni, kuinka parisuhteemme kesti matkan haasteet ja miten matka muutti ajatuksiani arjesta Suomessa. Kirjasta löytyy myös kuviamme reissun varrelta.

Minun eli Tuija Kauppisen kirjoittama kirja on viihdyttävä, ajatuksia herättävä ja inspiroiva nojatuoliseikkailu, joka toivottavasti rohkaisee sinuakin löytämään oman eteläamerikkasi, mitä ikinä se sitten onkaan! Saat kirjasta myös paljon hyödyllistä käytännön tietoa oman pyöräretkesisuunnitteluun.

Osta Joutilaita kilometrejä -kirja suoraan kirjoittajalta

Löydät kirjan suurimpien kirjakauppojen ja automarkettien valikoimista, mutta kun ostat sen suoraan tästä verkkokaupasta, kilahtaa kirjan tuotosta suurempi osa itse kirjoittajalle.

Kirja julkaistaan helmikuussa 2024. Jos tilaat kirjan lahjaksi, saat välittömästi tilauksesi jälkeen sähköpostiisi latauslinkin korttiin, jonka voit antaa tai lähettää lahjan saajalle.

Ennakkotilaajan edut:

  • lukumaistiainen eli tekstinäyte kirjasta, jonka saat sähköpostiisi tammikuussa
  • upea Joutilaita kilometrejä -kirjanmerkki
  • signeeraus
  • saat kirjan heti kun se julkaistaan
  • varmistat, että et jää ilman kirjaa, jos se suuren suosion vuoksi viedään käsistä

Maksaminen ja toimitus

Maksa kirja käyttämällä turvallisesti pankki- tai luottokorttiasi tai PayPal-tiliäsi.

Voit myös maksaa kirjoittajan pankkitilille verkkopankissasi välittömästi tilauksen jälkeen valitsemalla kassalla “Pankkisiirto, sepa-maksu”. Saat ohjeet maksuun tilinumeroineen tilauksen jälkeen.

Voit tilata kirjan myös ulkomaille. Postimaksu Suomessa aina vain 5,90€, EU:hun 10,90€ ja muualle maailmaan 30€.

Huom! Voit tilata samaan osoitteeseen useamman kirjan yhden postimaksun hinnalla. Mikäli tilaat kirjan lahjaksi, saat tilausvahvistuksen yhteydessä ladattavan tai printattavan kortin, jonka voit antaa tai lähettää lahjan saajalle. Mikäli haluat, että kirja lähetetään suoraan lahjan saajalle, muista kirjoittaa tilaukseen vastaanottajan osoite kohtaan “toimitusosoite”. Mikäli tilaat kerralla useampia kirjoja toimitetaan kirjat vain yhteen osoitteeseen.

Parhaiten tuet minua tilaamalla sen nyt verkkokaupastani!

Lisätiedot

Paino0,5 kg (kilogramma)
Mitat14,5 × 21 × 3 cm (senttimetri)
Julkaisu

2/2024

Kirjoittaja

Tuija Kauppinen

Valokuvat

Tuija ja Ilkka Kauppinen

Kustantaja

Kirjapaja

Kansi

kovakantinen

Kannen suunnittelu

Mika Tuominen

ISBN

978-952-354-883-1

Jälleenmyynti

Mikäli haluat jälleenmyydä kirjaa, ole yhteydessä tuija@arctickick.com

1 arvio tuotteelle Joutilaita kilometrejä – polkupyörällä Etelä-Amerikan halki, kirja

  1. Ilkka Kauppinen

    Upea matkakuvaus Etelä-Amerikasta!

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *